54-годишен елтехник е нарязаният по лицето и ръцете варненец
Автор: Екип Varna24.bg 10:14 / 19.03.2013Коментари ()1271
© Impact Press Group
Варненецът, който бе зверски нарязан по лицето и ръцете преди малко повече от час, е 54-годишен елтехник. Данчо излизал от къщата си сутринта и ненадейно го нападат двама души. Според свидетели на кръвопролитието те го нападнали и започнали да го ръгат с ножове. Данчо се опитал да се предпази и нападателите нарязали не само лицето, но и ръцете му. Съседи разказват, че вчера в къщата на Данчо празнували рожден ден. Комшиите забелязали около 19 ч. двама непознати, които се въртели около дома. Единият бил с бяло, другият с черно яке. Подозренията на полицията са, че нападателите от тази сутрин са същите, които са обикаляли около къщата. Единият от сутрешните нападатели също бил с бяло яке.

Мъжът е нарязан жестоко. В радиус от 30 метра около инцидента има пръсната кръв. Данчо е откаран в спешното отделение на болница "Света Анна".

В момента се прави оглед на местопроизшествието. Комшиите недоумяват защо е бил нападнат техният съсед и твърдят, че той е изключително кротък човек.

В близост до самото кръвопролитие има ветеринарен кабинет. Докторът е бил свидетел на нападението, но в момента отказва да говори за инцидента. Съпругата на ветеринаря обаче разказва, че също видяла как мъжът бягал към кабинета и крещял: "Помощ! Помощ!".

Нападнатият обяснил пред полицаите, че не познава нападателите и няма представа защо и какво се случва.

Полицията продължава разследването на нападението.

Източник: БЛИЦ



https://www.varna24.bg/novini/varna/54-godishen-eltehnik-e-naryazaniyat-po-liceto-i-rucete-varnenec-422247
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.