Ден на магистърското обучение в ИУ - Варна
Автор: Екип Varna24.bg 07:05 / 11.04.2013Коментари ()497
Катедра "Икономика и управление на строителството" в Икономически университет - Варна организира на 11 април /четвъртък/ Ден на магистърското обучение. Инициативата ще бъде открита в 15.00 ч. в зала 446 в сградата на университета на бул. "Княз Борис І" и ще даде информация на бъдещите магистри за специалностите "Икономика на строителството" (Строително предприемачество), "Икономика на недвижимата собственост" и "Бизнес икономика".

Представители на бизнеса, публичната администрация и на браншови организации, ще представят своя опит в партньорството с Катедра "Икономика и управление на строителството" и ще заявят изисквания към студентите в трите специалности.

Икономически университет - Варна е водещо висше училище у нас, което обучава бакалаври и магистри в професионално направление "Икономика" - редовно и задочно обучение по специалностите "Икономика на строителството", "Икономика на недвижимата собственост" и "Бизнес икономика".

За изминалата година в специалностите от Катедра "Икономика и управление на строителството" за обучение са приети над 300 студенти в бакалавърска и над 100 в магистърска степен.

Приоритетни задачи в концепцията за развитие на катедрата са: осигуряване на високо качество на обучението; насърчаване на преподавателската и студентската мобилност, международно сътрудничество в съответствие с приоритетите за развитие на европейското пространство за висше образование.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Den-na-magisturskoto-obuchenie-v-IU-Varna-426546
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.