Стана ясно името на новото пресаташе на варненската полиция
Автор: Екип Varna24.bg 13:06 / 08.05.2013Коментари ()922
© Varna24.bg
Ивана Милева е новото пресаташе на Областната дирекция на полицията във Варна, потвърди Ваня Вълкова от националния пресцентър на вътрешното министерство. Родената през 1985 г. говорителка се пребори в жестока конкуренция сред 11 кандидати. Конкурсът за мястото бе обявен в края на 2012 г. и участниците преминаха през сито на няколко етапа.

Ивана не е била журналист, нито пък е работила в системата на МВР. Тя ще бъде официално представена пред журналистите след изборите. Заповедта й е разписана от директора на дирекция "Пресцентър и връзки с обществеността". Младата говорителка трябва да разпише акт за встъпване в длъжност след 12 май. В деня на парламентарните избори във Варна рамо на медиите ще удари Ирена Петричева, която изпълняваше длъжността след скандалното уволнение на Калинка Пенчева миналата есен и аферата с изтървания израз "селски глупак".

Според директора на Областната дирекция на МВР - Варна, комисар Тодор Иванов новият глас на полицията е "умна, хубава и млада" и макар да няма опит, притежава необходимият хъс за длъжността.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/varna/Stana-yasno-imeto-na-novoto-presatashe-na-varnenskata-policiya-431273
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.