На входа на Общината излагат над 100 потресаващи снимки от централните улици на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:30 / 21.05.2013Коментари ()762
© Varna24.bg
Провокативна импровизирана изложба под надслов "Упадъкът на един град" ще бъде открита в 16:00 часа на входа на Общината. Ще бъдат изложени над сто потресаващи снимки от централните улици на града. С инициативата организаторите от НПО "Обединени варненци за Варна" искат да провокират представителите на местната власт с това как изглежда Варна през обектива на един чужденец, предаде Дарик.

Идеята е хората, които управляват града, да разберат за какво трябва да работят всеки ден когато влизат в сградата на общината. Фотосите се дело на човек, обикалял централните улици на Варна, мястото, където един турист би трябвало да разглежда исторически забележителности и да усети атмосферата на града, който е посетил.

От групата обещават, че ще оставят част от фотосите на служителите на общината за спомен, както и за напомняне как не трябва да изглежда Варна.

Част от фотосите бяха изложени вчера на входа на Морската градина, където "Обединени варненци за Варна" откриха отворен фронт офис за събиране на жалби, сигнали и препоръки на граждани кьм местната власт. Той ще работи през цялата седмица от 17:00 до 20:00 часа .



https://www.varna24.bg/novini/varna/Na-vhoda-na-Obshtinata-izlagat-nad-100-potresavashti-snimki-ot-centralnite-ulici-na-Varna-433572
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.