Портних: Ще направя всичко възможно, за да върна славата на Варна като морска столица
Автор: Екип Varna24.bg 13:50 / 03.06.2013Коментари ()2424
©
Бившият министър на регионалното развитие и народен представител на ГЕРБ от област Варна Лиляна Павлова представи днес Иван Портних като кандидат за кмет на община Варна. Павлова подчерта, че Иван Портних е номиниран за кандидат за кмет от всички партийни структури в града.

"Ние вярваме, че Портних заслужава доверие и подкрепа. Задачата му няма да е лека - да вдигне на крака морската столица на България", посочи Лиляна Павлова.

Тя допълни, че Иван Портних е доказал своя професионализъм и че има всички качества да направи Варна достойна морска столица на България. "Иван Портних има лична заслуга за проектите, които през последните месеци започнаха да се реализират във Варна след дълго чакане - за интегриран градски транспорт, дълбоководно заустване в Златни пясъци, преасфалтиране на основни булеварди. Той ще отстоява интересите на града", подчерта Лиляна Павлова.

"Аз ще бъда във Варна поне веднъж в месеца за да се запознавам пряко с проблемите на града и хората. Приоритетите на Варна остават непроменени - младежка и културна европейска столица, подобряване на пътната инфраструктура, начало на строежа на АМ "Хемус", посочи Лиляна Павлова. Тя заяви, че това е възможно още следващата година.

Не ми е безразлично бъдещето на Варна. Това заяви кандидатът за кмет на община Варна Иван Портних.

"Аз живея във Варна, тук е моето семейство, тук расте детето ми. Ще направя всичко възможно, ако бъда избран за кмет да върна славата на Варна като морска столица на България. Основен приоритет в моята работа ще бъде цялостното развитие на града. Аз имам достатъчен опит като мениджър - 12 години съм управлявал едно от най-големите предприятия в бранша, в който работя", подчерта той.

Портних допълни, че е добре запознат с моментното състояние на общината защото е председател на комисията по бюджет и финанси в Общински съвет - Варна.

"В това отношение във Варна за кратко време могат да се постигнат много добри резултати", каза Портних и допълни, че той ще дава само реални обещания, които могат да се изпълнят в рамките на две години до края на мандата.

Според Иван Портних много важно е административните структури на общината да започнат да работят по нов начин.

"Аз ще заложа на мениджърския подход с екип от професионалисти. Само по този начин най-ефективно ще могат да се използват средствата от бюджета на Варна и от европейските програми", подчерта Иван Портних.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 263
30.09.2013 »
20.09.2013 »
31.07.2013 »
31.07.2013 »
30.07.2013 »
29.07.2013 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Portnih-Shte-napravya-vsichko-vuzmozhno-za-da-vurna-slavata-na-Varna-kato-morska-stolica-435840
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.