Георги Мамалев ще разсмее варненци във ФКЦ
Автор: Екип Varna24.bg 10:02 / 02.07.2013Коментари ()918
©
На 31 юли от 19 ч. във Фестивален и конгресен център варненци ще могат да се насладят на моноспектакъла "КАКВО СТАВА?" на Георги Мамалев.

Любимецът на публиката Георги Мамалев и в новия си моноспектакъл ни поднася от сцената истински букет от комедийни миниатюри, изпъстрени със смешните и гротескни, актуални и разпознаваеми образи на нашето време.

"Ваше величество, търсят ви" - е сигналът на мобилния телефон на чиновника, който... краде крушка от тоалетната на службата, докато гласът от джоба му го величае. Иманяр, лично открил плочата на хан Крум Страшни, се тюхка, че е единственият загрижен за културно-историческото наследство в държавата. Лекар, смачкан от нескончаемите здравни реформи, се е размечтал за европейски пациент - точен, изряден, спретнат и... здрав, да ти е кеф да го умориш. Ще видим и футболния запалянко, фен на "Ужас" - Мамарчево, команда, току-що завършила със служебна победа срещата срещу сборен отбор с Роналдо, Роналдиньо и Стоичков за капак... поради неявяване на противника. И бизнесмени, и политици... и дребния човечец, превъртащ като луд каналите на новините в търсене на отговор на жизненоважния въпрос "Какво става?".

Смехът е гарантиран. А може и нещо малко да ни жегне, ако открием сред героите и ... себе си.

Цена на билетите: 15 лв., 12 лв., намаление за учащи, пенсионери и групи - 10 лв.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Georgi-Mamalev-shte-razsmee-varnenci-vuv-FKC-440964
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.