Форум за превенция на рисково поведение при деца и млади хора ще се проведе във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:09 / 22.07.2013Коментари ()917
На 23.07.2013 г., (вторник) в галерия "Графит" (бул."Княз Борис I", №65) от 10:00 до 12:30 ч. ще се проведе дискусионен форум "Община - неправителствен сектор, ефективният модел за партньорство при превенция на рисковото поведение сред деца и млади хора".

Организатор на събитието е община Варна в партньорство със 17 неправителствени организации за превенция на рисковото поведение сред децата и младите хора. Форумът ще бъде открит от кмета на община Варна Иван Портних. Участие в срещата ще вземат народният представител Павел Христов и общински съветници от варненския Общински съвет.


На форума ще бъде представен моделът на партньорство между община Варна и неправителствените организации в областта на превенциите на рисковото поведение сред децата и младите хора по отношение употребата на психоактивни вещества, трафика на хора, асоциалното поведение, ХИВ/СПИН и сексуално преносими болести (реализиране на устойчиви проекти и програми) и механизмите на финансиране.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Forum-za-prevenciya-na-riskovo-povedenie-pri-deca-i-mladi-hora-shte-se-provede-vuv-Varna-444372
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.