Уволниха шофьори на "Градски транспорт" заради употреба на алкохол на работното място
Автор: Екип Varna24.bg 08:33 / 11.09.2013Коментари ()2633
© Varna24.bg
Водачи на автобуси на общинската фирма "Градски транспорт" са наказвани за употреба на алкохол, закъснения за работа и пускане на силна музика по озвучителната уредба. Заради употреба на алкохол на работното място има и уволнени шофьори, разкри пред Дарик прокуристът на дружеството Максим Тодоров.

Санкции на служителите на "Градски транспорт" се налагат и след сигнали на недоволни клиенти. Подаването им може да стане и по електронната поща на общинския превозвач. Дали да бъде наложено наказание на служителя се преценява след изслушване и на двете страни, обясни Тодоров.

Сигнали на граждани в "Градски транспорт" се получават често. Не са рядкост и благодарствените писма. Така например през юли в дружеството е получено благодарствено писмо от варненка, забравила дамската си чанта в автобус. Дамата се обадила на дежурния диспечер чак след два дни, но с радост установила, че изгубената чанта е прибрана на сигурно място, съдържанието й е описано, а картите в портфейла са блокирани.

От публикуваното в сайта на общинския превозвач писмо не става ясно дали похвалените кондуктор и диспечер са били поощрени по някакъв начин. Шефът на "Градски транспорт" обаче обясни, че получаващите похвала служители се стимулират.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Uvolniha-shofyori-na-Gradski-transport-zaradi-upotreba-na-alkohol-na-rabotnoto-myasto-453097
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.