Показват данните за направеното за Варненско с евросредствата
Автор: Екип Varna24.bg 07:20 / 19.09.2013Коментари ()654
Днес, от 10 часа в Областния информационен център - Варна, ще се състои пресконференция на тема "Първите седем години на България в Европейския съюз". Ще бъдат представени данни за конкретните постигнати резултати по оперативните програми в периода 2007-2013 година. Ще бъдат обявени и резултатите от проведеното обществено допитване в града "Достигнаха ли до Вас европейските средства?".

Проучването беше направено по време на открити приемни на центъра от 9-ти до 13-ти септември във Варна като част от националната кампания "Първите седем години на България в Европейския съюз". Целта на инициативата бе да бъдат запознати варненци с направеното в региона с европейско финансиране през настоящия програмен период 2007-2013 година и да се отчете степента на запознатост на гражданите с приноса на ЕС на развитието на областта.

По време на пресконференцията ще бъдат обявени и подробности за предстоящи две кръгли маси "Научени уроци-казуси и решения при изпълнение на европроекти", които ОИЦ - Варна организира през септември.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Pokazvat-dannite-za-napravenoto-za-Varnensko-s-evrosredstvata-454549
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.