Двама варненци са пострадали при тежката катастрофа на АМ "Хемус", единият е с опасност за живота
Автор: Екип Varna24.bg 14:03 / 22.10.2013Коментари ()2567
© Impact Press Group
Варненската полиция даде повече яснота относно тежката катастрофа рано сутринта на АМ "Хемус", при която загина един човек, а други са с тежки травми. Ето и подробностите:

Днес, около 06:30 часа, на АМ "Хемус", между ПВ "Суворово" и ПВ "Неофит Рилски", в посока гр. Шумен, е настъпило тежко ПТП между товарен автомобил "Шкода Фабия" и лек автомобил "БМВ". Вследствие на инцидента е загинал 1 човек, а още 2-ма са в тежко състояние.

Загиналият е мъж на 33 г. от гр. Търговище, който се е возел на предна дясна седалка на автомобила. Водачът на Т.А. "Шкода Фабия" - С.С. на 28 г. от гр. Варна е с опасност за живота, настанен за лечение с контузия на глава, гръден кош и фрактура на ръката. А пътничка от задната седалка на автомобила - на 30 г. от гр. Благоевград е получила контузия на гръден кош, фрактура на дясна ключица и ломбален прешлен, настанена за лечение, без опасност за живота.

Водачката на Л.А. "БМВ", на 36 г. от гр. Варна, е получила фрактура на лява ръка в областта на китката, прегледана и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Причините за ПТП и обстоятелствата, довели до него, се изясняват.

АМ "Хемус" в посочения участъка вече е отворена за преминаване.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Dvama-varnenci-sa-postradali-pri-tezhkata-katastrofa-na-AM-Hemus-ediniyat-e-s-opasnost-za-zhivota-460293
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.