Обсъждат новите педагогически практики в детските градини на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 07:00 / 29.10.2013Коментари ()1284
© Varna24.bg
Департаментът за информация, квалификация и продължаващо образование във Варна, съвместно с община Варна, РИО - Варна, ВСУ "Черноризец Храбър" и др. организират методическа среща на тема "Съвременни педагогически практики в детската градина".

Заради повишения интерес към темата за участие в методическата среща са поканени директори, учители в детските градини и в предучилищните групи в училищата. Те ще обсъждат новите тенденции, практики и технологии, използвани в различните образователни ситуации, които подпомагат модернизирането на учебния процес. По време на срещата ще се коментира внедряването на информационни технологии и разнообразяването на дидактическите средства на учителя, защото те поставят акцент върху обучаемия и спомагат да бъдат постигнати изискванията, залегнали в проектозакона за образование.

Целта на срещата е да се проучи необходимостта на колегията от подходящи специализирани обучения. Въз основа на това ще се изготви и реализира локална стратегия.

Срещата ще се проведе днес в ДИКПО, гр. Варна, спирка «Почивка», Ученически комплекс, ул. «Доктор Божков» 1, етаж 1, кинозала. Ще има две еднакви сесии - от 10:00 и от 13:00 часа.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Obsuzhdat-novite-pedagogicheski-praktiki-v-detskite-gradini-na-Varna-461384
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.