Утре ни очакват температури до 12°
Автор: Екип Varna24.bg 17:23 / 05.01.2014Коментари ()750
©
През нощта и утре преди обяд ще преобладава облачно, все още на места в равнините - мъгливо и почти тихо време. След обяд ще духа слаб, в Източна България - до умерен югозападен вятър, с него мъглите в равнините ще се разсеят, облачността ще се разкъса и намалее, на много места до предимно слънчево време. 

По-значителна облачност ще се задържи над югоизточните райони, но още преди полунощ и там ще намалее. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, преобладаващите максимални - между 7° и 12°. Атмосферното налягане ще се повиши и ще бъде около и над средното за месеца.

Преди обяд над планините ще бъде облачно, но след пладне от север облачността ще се разкъсва и намалява. По-значителна ще се задържи през целия ден над Рило-Родопския масив. Ще духа умерен до силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 2°.

Преди пладне над Черноморието ще бъде облачно и почти тихо. След обяд ще се появи до умерен югозападен вятър, облачността ще се разкъсва и намалява, по северното крайбрежие до предимно слънчево време. Максималните температури ще са 9° - 11°, температурата на морската вода е между 6° и 9°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 3 бала.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Utre-ni-ochakvat-temperaturi-do-12-472245
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.