Ученичка от Варна препи до несвяст в партиен клуб
Автор: Екип Varna24.bg 11:29 / 03.10.2014Коментари ()898
© Varna24.bg
15-годишна ученичка от Варна е препила до несвяст в партиен клуб, съобщиха шокирани медици. Инцидентът станал в сряда вечерта. В късните часове момичето постъпило в Спешния център на болница "Св. Анна" в безпомощно състояние.

Повръщало и имало силен световъртеж. Дежурните оказали първа помощ и след това пренасочили младата пациентка към клиниката по токсикология във Военноморската болница. До сутринта лекарите стабилизирали девойката, а по обяд я изписали и я предали на родителите.

Пред докторите момичето обяснило, че се е черпило с приятели в партиен клуб, където компанията прекарала целия следобед.

От клиниката обясниха, че ще подадат сигнал за случая в Дирекцията за закрила на детето. Ако ученичката наистина е консумирала алкохол в офис на партия, това е недопустимо и трябва да има санкции, коментираха медиците. Те припомниха, че за първи път от години това лято почти не е имало случаи на препили в обществени заведения непълнолетни, тъй като кръчмарите вече спазвали забраната за сервиране на алкохол на непълнолетни.

До късния следобед в четвъртък социалните служби не знаеха за случая. "Щом получим сигнала, ще реагираме веднага", обеща Ана Конукова, шеф на Дирекцията за закрила на детето.

Източник: в. "Труд"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Uchenichka-ot-Varna-prepi-do-nesvyast-v-partien-klub-517392
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.