Временна организация на движение по бул. "Вл. Варненчик" и "М. Луиза" заради сваляне на реклами
Автор: Екип Varna24.bg 14:02 / 19.11.2014Коментари ()830
Във връзка с демонтажа на светлинните реклами, разположени на покрива на сградата на Военноморски клуб (ДНФ), се въвежда временна организация на движение по булевардите "Владислав Варненчик" и "Мария Луиза" на 23.11.2014 г. (неделя) с начален час 8.00, като се ограничава движението по:

- Бул. " Вл. Варненчик " в платното, прилежащо на ДНФ посока кварталите в участъка от Централна поща до централен подлез, като движението на моторни превозни средства и автобусите на градския транспорт се прехвърли в платното за насрещно движение.

Затваря се за пешеходци прилежащия тротоар от ул. "Братя Шкорпил" до бул. "Мария Луиза", както и подхода на подлеза към работната площадка.

Временно се закрива автобусна спирка "Центъра" (ДНФ), като пътниците се обслужват от автобусна спирка "Централна поща" посока кварталите.

- Бул. "Мария Луиза" в лентата за десен завой посока централен подлез в участъка от пешеходната пътека между ул. "Драгоман" и ул. "Шейново" до централен подлез.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Vremenna-organizaciya-na-dvizhenie-po-bul-Vl-Varnenchik-i-M-Luiza-zaradi-svalyane-na-reklami-526028
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.