Без полиция, трактори и камиони със зърно си пречат с леки коли по пътя от Дуранкулак до Варна
Автор: Екип Varna24.bg 12:20 / 30.08.2008Коментари ()813
Силно натоварен е трафикът по Черноморието по път Е-87 в участъка Дуранкулак, Шабла, Каварна, Балчик, Варна, Освен леките автомобили на почиващи, които си заминават от морето, по пътя се движи и много селскостопанска техника. Комбайни, брани, трактори и камиони със зърно, царевица и слънчоглед забавят движението в участъка от Дуранкулак до Варна. Натоварено е и по съседните пътища, откъдето селскостопанската техника влиза на път Е-87 и се включва в движението.

По целия път никъде не бяха забелязани полицейски постове. В участъка между Оброчище, Куманово и Аксаково камиони, пълни със зърно, образуват колони и не пропускат леките коли. Изпреварването е почти невъзможно, тъй като шофьорите си организират своеобразни „ралита" помежду си и не допускат лека кола да се вклини между тях. Там също няма полицейски постове.

Интензивен е трафикът и по автомагистрала „Хемус" в участъка от Варна до Шумен и в двете посоки. Често автомобили, повечето от които с чуждестранна регистрация, извършват неадекватни маневри на пътя.

Източник: агенция "Фокус"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Bez-policiya-traktori-i-kamioni-sus-zurno-si-prechat-s-leki-koli-po-putya-ot-Durankulak-do-Varna-57196
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.