Внедряват система за управление на опашките във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:45 / 04.09.2008Коментари ()644
© Varna24.bg
В няколко обекта на територията на град Варна, сред които и общината, ще бъде монтирана система за управление на опашките. Това стана ясно от думите на министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев.

Днес той се срещна с представители на общината, районните кметства и областна администрация с цел да се уточнят обектите, в които ще се осигури модерното обслужване на клиенти. Система за управление на опашките работи в 39 обекта на територията на цялата страна. Такава бе инсталирана и в Националната агенция по приходите в морската столица.

Системата съдържа клиентски терминал, оборудван с уред за издаване на билети; екрани на всяко гише; комбиниран екран, разположен на мястото за изчакване. В създадената зона за клиенти са монтирани устройства, които информират чакащите за предлаганите услуги, за времето за чакане и обслужване, насочват и към съответното гише.

Заявката на желаната услуга става чрез натискане на съответния бутон, като клиентът получава билет с пореден номер и допълнителна информация за средно време на изчакване и брой чакащи клиенти.

Източник: БГНЕС


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vnedryavat-sistema-za-upravlenie-na-opashkite-vuv-Varna-57754
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.