Мирис на убийство покрай удавника от Камчия
Автор: Екип Varna24.bg 10:08 / 18.09.2008Коментари ()678
© Impact Press Group
Самоубил ли се е Димо Данаилов в река Камчия, или някой му е помогнал да попадне в дълбоката бездна? Тези съмнения терзаят през последните дни един от най-близките му приятели - Павел Трифонов. Той живее от 2003 г. в с. Долен близнак, но от тогава до сега няма спомен 65-годишният му другар и съселянин да е обелвал дума за самоубийство.
Трифонов все още не е намерил улики, но е категоричен, че никога 65-годишният му съселянин не е заявявал, че иска да сложи край на живота си. Напротив, той искаше да живее повече и от младите. И въобще не е имал конфликти с никого от района и обкръжението си, заяви Трифонов, който сам потърсил вестник „Народно дело", за да каже какво мисли.

Димо е видян за последен път на брега на реката, където ловил риба. С него бил приятелят му Веско, който в близост до Камчия има къща и заедно с него бил на риболов. Тъкмо мятали въдиците, когато внучката на Димо позвънила на джиесема му и го извикала при нея в Долен близнак, където тя живее. Димо отпрашил със собствения си „Фолксфаген Джета". Но оттам нататък следите се губят. В продължение на 48 часа роднините му нямат представа къде е любимият им човек. После подават сигнал в полицията. А на фаталния 13 септември „Гражданска защита" вади автомобила с мъртвото тяло в него. На 15 септември е било погребението. Но никой от Долен близнак не желае да се примири с версията, че Димо е сложил сам край на живота си.

Източник: в. "Народно дело"




Още по темата: общо новини по темата: 2
09.10.2008 »
13.09.2008 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Miris-na-ubiistvo-pokrai-udavnika-ot-Kamchiya-59561
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.