Арт базар събира майстори на уникати от Североизточна България
Автор: Екип Varna24.bg 11:12 / 18.12.2015Коментари ()1186
©
МОЛ Варна
ул. "Владислав Варненчик" N186

0 коментара за МОЛ Варна
Тук има:
До Коледа остават броени дни, през които Пазарът на Мол Варна ще потопи гостите си в приказна атмосфера с много настроение, идеи за уникален подарък за празниците и аромат на семеен уют, вино и канела.

В навечерието на Рождественските празници производителите на здравословни натурални храни от Фермерския пазар канят варненци и гостите на града на Коледен Фермерски пазар. Той ще продължи два дни - на 19 и 20 декември, и ще работи по-дълго от обикновено, чак до 20:00 часа. На Пазара на Мол Варна, освен фермерите от региона, ще Ви очакват още занаятчии, хоби и арт творци, работилници, ателиета, музика на живо и много интересни срещи и идеи за подаръци, с които да зарадвате близките си. 

"Ако цените домашното, ръчно изработеното, истинското, измислено и сътворено бавно и с много старание, и го предпочитате пред набързо купените пластмасови играчки и украси, сте добре дошли при нас!", гласи поканата на организаторите. Тази Коледа празничният фермерски пазар, ще има и социална кауза в подкрепа на децата от социалната кухня на ул. "Драва Соболч" 7 "а" във Варна.

Почитателите на традициите и приложните изкуства, които бяха очаровани от майсторството и многообразието на уникатите, представени в ноемврийския Арт базар "Артистико", отново ще могат да се срещнат с творците на ръчно изработени изделия от регионите на Варна, Добрич, Търговище и Шумен от 21 до 23 декември, пак на Пазара на Мол Варна. Коледният Арт базар ще предложи на посетителите авторски бижута, детски стоки, плетива, керамични изделия, козметика, декорации, картички и много други разнообразни артикули. 

В трите дни на събитието ще бъде отворена и арт работилничка, в която майсторите ще демонстрират различни техники на приложните изкуства, а малки и големи ще могат сами да опитат да изработят своя подарък-уникат.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Art-bazar-subira-maistori-na-unikati-ot-Severoiztochna-Bulgariya-604841
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.