БСП-Варна отново избра Борислав Гуцанов за председател на общинската си структура
Автор: Екип Varna24.bg 18:07 / 08.11.2008Коментари ()520
БСП-Варна отново избра Борислав Гуцанов за председател, съобщиха от пресцентъра на партията. Борислав Гуцанов е новият стар председател на БСП-Варна. С пълно единодушие, при явно гласуване, делегатите на 17-та градска партийна конференция, която се провежда днес, дадоха доверието си към него за следващ мандат. Общо осем бяха предложенията за поста председател, докладвани от ресорната комисия. Борислав Гуцанов благодари на всички, които са подкрепили политиката, която той е водил в Градската партийна организация през последните години. Предстои избор на членове на Градски съвет на партията, председател на контролната комисия и нейни членове.

Борислав Гуцанов очерта и основните цели на партията през следващата година, а именно спечелването на двата избора през 2009 г. - за евродепутати и парламентарни. Той определи и основните насоки, по които трябва да работи БСП през следващите години. Три са основните направления - социалната сфера и здравеопазването, големите инфраструктурни проекти, като втория мост, новото пристанище и околовръстния ринг, както и вътрешната пътна инфраструктура. Третото основно направление е свързано със започнатите вече проекти и планове - строителство на нови детски градини, нови училища, оптимизация на училищната мрежа, добри връзки с висшите училища и международните научи центрове. Борислав Гуцанов призова членовете на БСП да водят непрекъснат диалог с хората, за да може организацията да бъде наясно с проблемите и исканията на съгражданите си.

Източник: Агенция "Фокус"



https://www.varna24.bg/novini/varna/BSP-Varna-otnovo-izbra-Borislav-Gucanov-za-predsedatel-na-obshtinskata-si-struktura-65523
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.