"Лот Лориен" ще забият в операта
Автор: Екип Varna24.bg 11:28 / 19.11.2008Коментари ()1058
Популярната етно-фюжън формация „Лот Лориен" ще отбележи края на календарната година с концерт на 21 декември от 19 часа във Варненската опера. Изявата ще е в рамките на Рождественския салон на изкуствата. Това ще бъде и последният концерт от поредицата, отбелязваща 10-годишнината на музикалната формация. Специално участие ще вземе и виртуозният гайдар Драгни Драгнев, който участва и в последния албум на групата. Билетите за концерта ще бъдат пуснати за предварителна продажба на касите на операта, а също и в интернет.

За музикантите 2008 година премина под знака на редица концерти и няколко нови композиции, както и в подготовката за записи на нов албум. В предстоящия концерт изпълнителите ще предложат някои съвсем нови композиции, които ще влязат в следващата им тава. И при двата концерта почитателите на „Лот Лориен" ще имат възможност да закупят дискове и фланелки, както и да се срещнат с музикантите.

Дни преди това музикантите ще гостуват на Чешкия културен център в столицата в рамките на програмата „Оранжев четвъртък в лилав салон". Концертът ще се състои на 11 декември от 21 часа.

Източник: в. "Народно дело"



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Lot-Lorien-shte-zabiyat-v-operata-66740
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.