Пускат допълнителни места за Виртуозите на Миланската Ла Скала във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:41 / 25.04.2017Коментари ()1513
©
Варненската публика очаква с вълнение първата си среща със знаменитите Виртуози на Миланската Ла Скала в неделя, 30 април. Всички билети на партера вече се изчерпаха, затова организаторите от Агенция Елик ЛИК постигнаха договореност с домакините от Фестивалния и конгресен център да се отворят нови допълнителни места в Зала 1. Те са на пет реда точно пред самата сцена и ще осигурят най-пряк визуален контакт с именитите музиканти. 

Новите места са на цени от 60, 70 и 80 лв. Ограничен брой билети от 60 лв. има на балкона. Билетите за този исторически концерт могат да се купят от Билетния център на ФКЦ, както и онлайн от сайта на ФКЦ http://fccvarna.bg/събитие/виртуозите-на-миланската-la-scala .

Организаторите напомнят на всички, които са закупили вече билети, че началният час на концерта е доста необичаен за България - 21:00.

Във Варна ще пристигнат най-изявените музиканти от оркестъра на Миланската Ла Скала - концертмайстори, водачи на групи и солисти в оркестъра. Всяка година формацията от тези петнайсет изключителни музиканти изнася на сцената на Ла Скала и по цял свят над 200 концерта. В техния състав ще бъде и най-младият концертмайстор в историята на Ла Скала -Лаура Мардзадори.

Музикалното събитие е под патронажа на Италианския културен институт София. Концертът на Виртуозите на Миланската Ла Скала е от фестивалния цикъл "Великите оркестри на Европа". Европейският музикален фестивал Варна се организира от Фондация Елит - ЛИК и се осъществява с финансовата подкрепа на Фонд Култура на Община Варна.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Puskat-dopulnitelni-mesta-za-Virtuozite-na-Milanskata-La-Skala-vuv-Varna-719257
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.