Седемзвезден апартамент в Златните, нощувката - 5555 лева
Автор: Екип Varna24.bg 11:38 / 20.02.2009Коментари ()1132

(c) Presscenter.bg
Ако Барак Обама дойде на Златни пясъци, ще се чувства като у дома си, защото ще отседне в „Белия дом" (The white house). По лукс, обслужване и степен на сигурност седемзвездният апартамент на 10-ия етаж на хотел „Астера" не отстъпва на жилището на щатския държавен глава. В това вече са се убедили президентът на Татарстан и голяма част от крупните български бизнесмени. Цената от 5555 лева за нощувка едва ли ще стресне родните богаташи, убедени са от веригата А-hotels, в която влизат „Астера" и „Азалия".

„Белия дом" е първият апартамент от специално разработени във високия клас туристически продукти под марката A-Suites. Името е препратка към дома на щатския президент, защото мястото е ексклузивно като услуги и интериор, така и защото апартаментът е бял, обясни Петра Димитрова, мениджър PR и реклама.

Събитието съвпада с 5-годишнината на хотелите „Астера" и „Азалия". Концепцията - бутикови луксозни апартаменти, които се помещават във висококатегорийни хотели като „Астера". Стилен декор и изключително много ексклузивни услуги, конкуриращи световните хотели в този сегмент. „Отсядайки в тях, всяко ваше желание и нужда ще бъдат задоволени още преди да сте пристигнали", обещават от хотела.

„Белия дом" е разположен на площ от 400 кв. м - просторна, дневна и две спални, 150 квадратни метра тераси с джакузи, самостоятелни помещения за придружаващия персонал. Апартаментът е изцяло оборудван с аудио-визуална техника и телефони „Банг и Олуфсен". Бизнес кът с лаптоп, високоскоростен безжичен интернет, директна телефонна линия, факс, скенер и копир ще улеснят изпълнението на бизнес ангажименти.

Американският стил се усеща навсякъде в Белия апартамент. В антрето ви посреща фотография, събрала на едно място великите индиански вождове. Над спалнята виси огромна снимка, представяща кастинг за мис САЩ от средата на миналия век.

В цената е включено обслужване от гувернантка, SPA процедури, бутилка „Дом Периньон", лимузина с шофьор, сейф, закуски, персонализирана кухня, минибар, плодове, орхидеи, меню за румсървис.

Ако не сте планирали пътуванията си, икономът, който е на 24-часово разположение, може да се погрижи за самолетен чартър с бизнес самолет BAE RJ - 70 и до всяка точка на света или превоз с хеликоптер. На летището ще ви чака лимузина „Майбах" с личен шофьор. А ако поръчате хеликоптер, ще спестите време и ще избегнете градския трафик. С него ще кацнете точно под вашия апартамент на покрива на хотела, където е разположена хеликоптерна площадка. Естествено, ВИП гостите ползват VIP check-in и Check-Out, което гарантира анонимност.

Освен „Майбах" на разположение на богаташите е и брониран „Мерцедес S клас". Нивото на бронировка е най-високата 7 степен. Издържа на директен изстрел с гранатомет. В колата има самостоятелна система за вкарване на свеж въздух в случай на химическа атака. За сигурността на гостите е предвидена възможността по всяко време да бъдат защитени от 10 специално обучени охранители.

 

Източник: в. "Народно дело"



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Sedemzvezden-apartament-v-Zlatnite-noshtuvkata-5555-leva-78162
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.