ВСУ ще се включи в тазгодишното издание на FUNCITY+
Автор: Екип Varna24.bg 16:25 / 07.08.2018Коментари ()2222
©
Международният младежки фестивал FUNCITY+ предоставя възможност за идентифициране и дългосрочно развитие на талантите на младите хора у нас и в Европа. Тази година той ще се проведе от 8 до 12 август 2018 г. в Морската градина, където Варненският свободен университет ще бъде представен със собствен щанд.

След успеха на Дните на технологиите и иновациите, проведени в края на юли в Младежкия дом във Варна, университетът отново ще представи пред широката публика иновативните си бакалавърски и магистърски програми в областта на предприемачеството, кръговата икономика, цифровите технологии, дигиталния маркетинг и киберсигурността, уникалния продукт, наречен "Виж бъдещето през нашите очи“, създаден в партньорство с компанията Love 2 Design, както и различни технологии, използвани в образователния процес.

Посетителите могат да видят иновативни проекти в областта на архитектурата, строителството и модния дизайн, да разберат как работят 3D-принтерите и какво представляват блокчейна и компютърното моделиране, какво е виртуална реалност и дигитална криминалистика, как се използват съвременните технологии в чуждоезиковото обучение и да направят специализирани психологически тестове и тестове за кариерно развитие.


https://www.varna24.bg/novini/varna/VSU-shte-se-vklyuchi-v-tazgodishnoto-izdanie-na-FUNCITY-807912
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.