Димитър Курназов: Две трети от варненската структура на СДС беше против коалиция с Иван Костов
Автор: Екип Varna24.bg 11:21 / 12.03.2009Коментари ()1045
Две трети от варненската структура на СДС беше против коалиция с Иван Костов. Това заяви председателят на местната организация на партията Димитър Курназов. Той добави, че на 8 март централното ръководство на СДС в лицето на председателя Мартин Димитров, председателя на предизборния щаб Найден Зеленогорски и главния секретар Иван Сотиров е провело среща с всички областни председатели за разговори по повод коалирането. По думите на Курназов, варненската структура на СДС не е против коалиция в дясното политическо пространство, а против коалиция, образувана „на тъмно".

„Договорките бяха направени само от няколко човека, които не даваха никаква информация и имаше решение на варненската организация, че ще гласуваме против начина и против коалирането с Иван Костов, защото решението не се взе при необходимата прозрачност", коментира Курназов. Той добави, че по тази причина всички членове на Националния съвет от Варна са гласували против коалирането с Иван Костов.

Източник: Агенция "Фокус"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Dimitur-Kurnazov-Dve-treti-ot-varnenskata-struktura-na-SDS-beshe-protiv-koaliciya-s-Ivan-Kostov-80943
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.