Вяла подкрепа за музиканта, обвинен в побой от айдълката Вики
Автор: Екип Varna24.bg 19:25 / 28.03.2009Коментари ()1421
Едва двадесет души се събраха пред сградата на Варненския окръжен съд този следобед, за да изразят подкрепата си към Димитър Симеонов - музикант и бивш барабанист на групите „Сленг" и „P.I.F". Той беше обвинен от бившата си приятелка Виктория, с която живеел на семейни начала, в упражняването на системен побой, в следствие на който тя загубила зрението си.

Като участник в предаването Music Idol 3 Вики разказа в ефира на BTV, че Димитър често й посягал. След един от поредните удари момичето се събудило с кръвоизлив в окото. Според версията на Вики, приятелят й отказал да я заведе на лекар като я държал заключена месеци наред. Слад време тя успяла да избяга и подала жалба в прокуратурата. Резултат обаче не последвал.

Димитър Симеонов, когото Вики обвинява за слепотата си, е освидетелстван във варненско психиатрично отделение с диагноза параноидна шизофрения. Семейството му е от Варна. Майката на музиканта - Величка Симеонова, изрази съмнение синът й да е посягал на певицата. Според нея тя цели единствено отмъщение.

Преди седмица жената потърси подкрепата на варненски общински съветници, като подчерта, че Димитър е болен и беззащитен човек. Още тогава тя призова всички, които го подкрепят, да се включат в шествие. Днес тя не бе сред присъстващите.

Източник: Дарик




Още по темата: общо новини по темата: 4
28.05.2009 »
23.04.2009 »
30.03.2009 »
25.03.2009 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Vyala-podkrepa-za-muzikanta-obvinen-v-poboi-ot-aidulkata-Viki-83403
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.