Министър Василев ще присъства представянето на Наръчника за институционална идентичност на българската държавна администрация
Автор: Екип Varna24.bg 14:25 / 25.06.2009Коментари ()771
© Varna24.bg
Утре, 26 юни 2009 г., от 10:00 часа, във Фестивален и конгресен център - Варна (бул. „Сливница" №2) ще се състои официалното представяне на Наръчника за институционална идентичност на българската държавна администрация. На събитието ще присъстват министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев, както и кметове на общини от Варненска област и директорите по ИКТ от областните администрации.

Наръчникът е разработен в рамките на един от важните проекти на МДААР „Създаване на модерна и унифицирана визия на българската държавна администрация в контекста на членството на страната в Европейския съюз", финансиран от Европейския социален фонд по Оперативна програма „Административен капацитет".

Наръчникът съдържа практически насоки относно използването на институционалните символи, нормите за институционална комуникация и институционално поведение в държавната администрация, стандартите, свързани с печатните и комуникационни материали, интернет страниците на държавната администрация, подкрепени с множество примери. Целта му е да служи като подпомагало за служителите на държавната администрация в тяхната всекидневна делова, административна и протоколна работа.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Ministur-Vasilev-shte-prisustva-predstavyaneto-na-Naruchnika-za-institucionalna-identichnost-na-bulgarskata-durzhavna-administraciya-97253
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.