Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Държавни жилища за избраниците от Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:08 / 05.08.2009Коментари ()995
Всички депутати от Варна са настанени в държавни апартаменти. Това не важи за тези, които живеят постоянно в София. Това са бившият премиер и лидер на БСП Сергей Станишев, проф. Андрей Пантев и Йордан Цонев от ДПС.
Варненските народни представители от ГЕРБ влизат днес в депутатските си жилища в столицата. Това става само 2 дни след смяната на парламентарния секретар, след скандал с ведомствените квартири. "Вече взех ключовете за 8 апартамента. В тях ще се нанесем всички народни представители на ГЕРБ от Варна. Още днес пътувам за София". Това заяви за "Позвънете" депутатът Павел Димитров. До сега спяхме по колите, защото постоянно пътувахме между Варна и София, жалва се още той. Димитров все още не е видял новата си квартира. Надявам се да не е в отвратително състояние. Ако се нуждае само от козметичен ремонт ще си го направя сам. Няма да чакам с месеци за ремонт с държавни средства, коментира обласният шеф на ГЕРБ във Варна. 3 от апартаментите на варненските "гербери" са в кв. "Изток". Други 3 са в "Дианабад", а останалите 2 са намират в кв. "Мотописта".

Депутатът от Атака Цвета Георгиева разполага с държавно жилище още отпреди седмица. Нейният апартамент е в кв. "Редута", но тя все още не го е виждала. В депутатско жилище е настанен и другият народен представител от националистическата партия от Варна Димитър Карбов.

Източник: в. "Позвънете"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Durzhavni-zhilishta-za-izbranicite-ot-Varna-103550
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.