Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Корона за 8000 евро за Мис "Варна"
Автор: Екип Varna24.bg 10:04 / 12.08.2009Коментари ()1061
© Труд
Уникална корона от бяло злато, обшита с безброй камъни "Сваровски", ще краси главата на новата Мис "Варна 2009". Бижуто е изработено от местни ювелири, които удрят рамо на предстоящия конкурс.

В понеделник след обяд шефката на организационния комитет за провеждането на престижното състезание Мира Матеева организира кастинг за определяне на участничките. В заведението "Аромат" под Кукления театър тя и нейните специалистки по стайлинг, грим, прически и моден дизайн се срещнаха и разговаряха с 48 момичета.
Кандидатките за слава се бяха постарали да се явят без грим и да дефилират с високи токчета.

"Първоначалната ни идея бе да изберем 24-те най-красиви момичета. Но хубавиците бяха толкова много, че направихме компромис и включихме още три - нали конкурсът ще е на 27 август", каза Мира Матеева.

Тя добави, че сред избраничките й, които били на възраст между 16 и 21 години, имало невероятно красиви тийнейджърки.

"Със сигурност ще привлечем няколко чаровници в екипа на агенцията за модели и манекени "ВИП фешън груп". Публиката ще види и няколко дебютантки в подобни състезания. Сред най-атрактивните ще бъде украинка, която отскоро живее във Варна с родителите си. Изключителна е и участничка, която е от унгарски произход", повдигна малко единия край на завесата на конкурса Мира Матеева.

Най-пищното морско лятно шоу ще се вихри на 27 август от 21 ч край открития басейн на грандхотел "Варна". Конкурсът ще е с дъх на море - сцената, тоалетите, танците и аксесоарите на момичетата ще са морски.

Водещ ще бъде Ники Кънчев. Фирмите, които ще обличат участничките в трите тура, шият специално за тях 27 тоалета. Банските костюми вече са пристигнали от Париж и са последния писък на модата.

Източник: в. "Труд"




Още по темата: общо новини по темата: 3
28.08.2009 »
27.08.2009 »
20.08.2009 »
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Korona-za-8000-evro-za-Mis-Varna-104666
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.