Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Глобиха ресторант за неправилно съхранение на храни
Автор: Екип Varna24.bg 09:54 / 15.08.2009Коментари ()867
Ресторантът към хотел "Перла" на Златни пясъци е отнесъл акт от експерти на здравната инспекция във Варна заради това, че в него не са съхранявани правилно хранителни стоки, влагани впоследствие в ястия от менюто. Акт за мръсотия е съставен на бистро "Термал" в квартал "Чайка" във Варна. Заради пропуски в личната хигиена и неуредени здравни книжки със санкции са се сдобили павилион "Айсберг" на плажа в Кабакум и магазин за храни към ЕТ "Пилатос".

През изминалата седмица служители на Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото зраве са съставили общо 20 акта. Четири от тях са за пропуски в попълването на дневниците за самоконтрол. С такава санкция са се оказали фурната в село Лопушна, Дългополско, павилионът за дюнер "Миндибур" на Златни пясъци, бистро "Зорница" на Галата и бистро "Хан Крум" в комплекс "Чайка".

През изминалата седмица са глобени и стопаните на бистро "Плажа" в курортния комплекс Шкорпиловци. В нарушение на разпоредбите контролните органи установили, че в бистрото се пуши.

Източник: в. "Позвънете"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Globiha-restorant-za-nepravilno-suhranenie-na-hrani-105209
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.