Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
17-годишен младеж, изпил 1,5 л водка, е приет в клиниката по токсикология във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:15 / 23.08.2009Коментари ()756
17-годишен младеж е приет в клиниката по токсикология във Варна след като е изпил 1,5 л. водка. Това съобщи д-р Мария Аспарухова дежурен лекар в клиниката по токсикология към Военноморска болница Варна. По думи на д-р Аспарухова младежът за първи път постъпва в клиниката, като момчето обяснило, че друг път не е стигал до състояние на алкохолна интоксикация и е обещал, че вече ще внимава при консумация на алкохол. Лекарите в отделението по токсикология ще продължат наблюдението над тийнейджъра още 1-2 дни, след което ще го изпишат за домашно лечение. Освен този инцидент през изминалите два дни, в клиниката по токсикология са били приети и други пациенти с алергии, както е и мъж, който е бил ужилен от оса.

Възрастен мъж е направил опит за самоотравяне с медикаменти, като състоянието на пациента вече е стабилно. Мария Аспарухова уточни, че мъжът е с психични проблеми.

Източник: радио „Фокус” – Варна



https://www.varna24.bg/novini/varna/17-godishen-mladezh-izpil-1-5-l-vodka-e-priet-v-klinikata-po-toksikologiya-vuv-Varna-106245
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.