Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Във Владиславово показват делата на чиновниците на уличен екран
Автор: Екип Varna24.bg 13:37 / 06.02.2010Коментари ()1042
Дигитално табло с размери 2 на 0,80 метра ще информира гражданите на район „Владислав Варненчик" за текущите и предстоящите събития и открити процедури. Това съобщи кметът на района Добромир Джиков на заключителната пресконференция по проекта „Общинските администрации - достъпни, прозрачни и компетентни". Той бе изпълнен по линия на Оперативна програма „Административен капацитет", съфинансиран от ЕС чрез Европейския социален фонд.

Таблото може да побере до 30 страници текст и ще улесни информирането на хората, които минават покрай сградата на кметството. В рамките на проекта са изработени и информационни терминали (киоски), които ще бъдат поставени на различни места в района - фоайета, отдалечени офиси или клонове, обществени места и др. Така се постига ефектът на „изнесената информационна точка", поясни Добромир Джиков.

Сред новите придобивки на района след завършването на проекта е и създаденият гласов портал. През него жителите на „Владиславово" ще бъдат поздравявани в дните на национални празници. По задание общата стойност на проекта бе 566 149 лева, но при реализацията му са направени близо 90 000 лева икономии.

Източник: в. "Народно дело"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Vuv-Vladislavovo-pokazvat-delata-na-chinovnicite-na-ulichen-ekran-140730
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.