Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Обитателите на варненски блок погнусени от миризлива находка
Автор: Пламена Николова 15:23 / 11.10.2022Коментари ()18478
© Varna24.bg
Обитателите на варненски блок останаха шокирани и погнусени от гледката и нетърпимата миризма в асансьора на един от входовете, научи Varna24.bg.

Случаят е от почивните дни, когато живеещите в бл. 136 в "Младост" установяват, че неизвестно към момента лице, е превърнало асансьора им в тоалетна и е оставило "фекални шедьоври" по стените на асансьора и най-вече по копчетата, без които никой не може да ползва съоражението. 

Подозренията падат върху наркозависим мъж, който вследствие на употребяваните субстанции има психични отклонения и наскоро е бил изгонен от жилището на майка си.

Очевидци на грозната картина коментират, че е напълно възможно да се касае за своеобразно отмъщение и бунт срещу жената, която си е извадила и ограничителна заповед срещу наследника, след като той е станал агресивен и опасен.

След изгонването от жилището на майка му, мъжът известно време се е самонастанил във фоайето на един от етажите, където си е премъкнал диван и дори килим. Същият от скоро не живее във входа и по непотвърдена информация е настанен в Приюта за бездомници. 

Стана ясно още, че малко преди грозната вандалска проява, камерите за видео наблюдение във входа са били унищожени. 

Обитателите на блока споделят още, че от години проблемите се трупат,  като сред тях е изхвърлянето на отпадъци от терасите, сред които понякога и стъклени бутилки, изсипването на храна на уличните животни пред стълбищната площадка, липсата на осветление по стълбищната клетка, където спят клошари и наркозависими, незаключващата се входна врата, лошата събираемост на таксите и др.

След случая с поразиите в асансьора, хората са решили да засилят контрола и отговорниците по етажите, избрани преди време, да следят по-зорко за опазване на реда и чистотата.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Obitatelite-na-varnenski-blok-pognuseni-ot-mirizliva-nahodka-1423310
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.