Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Самоубилият се при вчерашната семейната драма във Варна бил таксиметров шофьор
Автор: Екип Varna24.bg 13:49 / 14.03.2010Коментари ()936
© Varna24.bg
Превъртял мъж на 48 г. преби и наръга с нож съпругата си и се самоуби със скок от балкона. Драмата се разигра към 5 сутринта вчера в жилище на последния 7-ми етаж на бл. 220 във варненския квартал "Кайсиева градина".

Тогава Добрин се прибрал в дома си от близкия кв. "Владиславово". Бясна от отсъствието му, 38-годишната съпруга Петя го започнала още от вратата. Обясненията на мъжа не помогнали, защото жената била много агресивна. Скандалът прераснал от размяна на обиди в шамари и юмруци. В мелето съпругът докопал кухненски нож и наръгал с него половинката си. От побоя и раната тя се строполила на земята. Тогава Добрин буквално откачил и скочил през терасата. Открили го мъртъв пред блока. "Мъжът е починал на място, а жената е в болница с мозъчно сътресение и контузии по главата", обясниха от Спешния център. Според съседи семейството живеело скромно. Добрин работел като таксиметров шофьор и имал проблеми с вноските за автомобила. Негови колеги предполагат, че може би банка му е взела колата, защото не са го виждали отдавна на пиацата. Липсата на пари изнервила и него, и съпругата му, което довело до семейната драма. "Очаквам още самоубийства на наши колеги по подобни поводи", предрече шефът на синдикат "Авто" във Варна Димчо Иванов.

Източник: в. "Стандарт"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Samoubiliyat-se-pri-vcherashnata-semeinata-drama-vuv-Varna-bil-taksimetrov-shofyor-148904
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.