Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Осъдиха криминално проявен, напил се и разбил кафе машина
Автор: Екип Varna24.bg 15:49 / 15.03.2010Коментари ()908
© Varna24.bg
Варненският районен съд осъди ефективно за опит за кражба и повреждане на чуждо имущество 29-годишния Деян Хубенов. 6 месеца лишаване от свобода, изтърпяно при първоначален строг режим в затвор, постанови съдът за Хубенов. Делото бе разгледано по реда на съкратеното съдебно следствие.

29-годишният мъж на 1 март т.год. през нощта, след употреба на алкохол, направил опит да отнеме наличния оборот от кафе-машина, разположена на открито на ул. "Хан Крум" във Варна. Подсъдимият ритнал силно кафе-машината, вследствие на което я увредил и с ръка опитал да изкърти двата монетника, за да вземе намиращите се в тях пари на обща стойност 31,60 лв. Действията му били забелязани от гражданин, живущ в съседна жилищна сграда, който сигнализирал полицията. 29-годишния Хубенов бил задържан на място от служителите на реда. Престъплението е извършено от него в условията на опасен рецидив. Освен за опит за кражба, спрямо него бе повдигнато и обвинение за противозаконно повреждане на чужда движима вещ - кафе-машина, като нанесените щети са оценени на 76 лв.

Съдът определи посъдимия да изтърпи най-тежкото от наложените му наказания за двете деяния, а именно - 6 месеца лишаване от свобода. Деян Хубенов е осъждан многократно, предимно за престъпления против собствеността. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Osudiha-kriminalno-proyaven-napil-se-i-razbil-kafe-mashina-149135
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.