Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Обявиха старт на националния литературен конкурс "Огънят на Орфей"
Автор: Екип Varna24.bg 15:36 / 19.03.2010Коментари ()1151
Общинският отдел "Деца и младежки дейности" на община Пловдив и фондация "Огънят на Орфей" организират IV национален литературен конкурс "Огънят на Орфей" 2010. Той е за деца и младежи в две възрастови групи - до 14 и до 25 години.

Всеки, който желае да участва в конкурса, може да изпрати своите творби на свободна тема до 15 април на адрес:

ПЛОВДИВ - 4002
П.К. № 21- I
Фондация "Огънят на Орфей"
За конкурса

Ръкописите да не надвишават 10 печатни страници. Творбите могат да бъдат в различни жанрове (стихове, разкази, есета и др.) и се изпращат в два екземпляра - задължително по пощата. Не забравяйте да напишете: трите си имена, дата на раждане, адрес, телефон и е-mail. 

В края на април жури от писатели и поети ще определи I, II и III награда в двете възрастови групи. Отличените в конкурса получават право за участие в Лятна академия за изкуство "Огънят на Орфей" (Творчески литературен клас), без да заплащат такса. 

Наградите ще бъдат връчени на церемония по награждаване по време на Празнични дни на изкуствата "Пролет в Стария град" 2010. 

Награди от Националния литературен конкурс "Огънят на Орфей" не се изпращат по пощата. В индивидуални случаи се допуска и друг начин на получаване на наградата, само с изричното съгласие на Фондация "Огънят на Орфей".

Резултатите ще бъдат обявени до края на месец април в интернет на адрес: www.akademia-orfei.com.



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Obyaviha-start-na-nacionalniya-literaturen-konkurs-Ogunyat-na-Orfei-150240
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.