Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Продължава издирването на втория рибар, изчезнал в р. Камчия
Автор: Екип Varna24.bg 10:06 / 25.03.2010Коментари ()887
© Impact Press Group
Подновена е спасителната операция по издирването на втория рибар, потънал до устието на р. Камчия. Това съобщи директорът на областното управление на "Гражданска защита" - Варна инж. Владимир Иванов. В момента на мястото има група водолази от „Гражданска защита", които търсят удавника по море.

Втора група спасители издирват тялото на 60-годишния мъж на брега. Екипите са разпределени в района на устието на река Камчия и към курорта Шкорпиловци. В издирването са се включили доброволни отряди от община Аврен и представители на местните рибарски формирования, които търсят своя колега по суша и вода. Специалисти коментират, че тялото на мъжа може да изплува дори в района на Бяла заради силното течение. Търсенето ще продължи през целия ден през светлата част на деня.

60-годишният мъж изчезна във водите при устието на река Камчия, когато рибарската лодка, в която е плавал, се е преобърнала. На борда на лодката е имало още един мъж на 69 години. Той е намерен мъртъв и самоличността му е била идентифицирана.

Източник: Агенция "Фокус"




Още по темата: общо новини по темата: 2
25.03.2010 »
24.03.2010 »
https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Produlzhava-izdirvaneto-na-vtoriya-ribar-izcheznal-v-r-Kamchiya-151583
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.