Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Над 2500 души са посетили Ботаническата градина в Балчик през събота и неделя
Автор: Екип Varna24.bg 10:48 / 05.04.2010Коментари ()675
Голяма посещаемост отчетоха в Ботаническата градина в град Балчик през почивните дни. Повече от 2500 души са посетили Двореца и градината, като 90% от хората са били румънски туристи. По думи на касиера тази година посетителите са били по-малко, но се надяват през днешния ден посещаемостта да се изравни с миналата. Очаква се днес да има отново много посетители, предимно от Румъния, които са почивали в курортите край Варна - „Златни пясъци" и „Св. Константи и Елена" и на връщане към родината си да се отбият и през двореца. В момента посетителите могат да видят само пролетните цветя, които са изложени в градината, тъй като кактусите ще бъдат изнесени към 15 април. Цената на билета за възрастен е 10 лева, а за дете 2 лева, като ниските цени привличат освен румънци, но и много посетители от Варна и Добрич, коментираха още дежурните касиери в градината. 

Освен многото посетители в Ботаническата градина в Балчик през изминалите дни заведенията и хотелите в града също са имали много посетители.


Източник: р. "Фокус" - Варна


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Nad-2500-dushi-sa-posetili-Botanicheskata-gradina-v-Balchik-prez-subota-i-nedelya-153992
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.