Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът: Общината също има проблеми с надписвани сметки за ток
Автор: Екип Varna24.bg 16:34 / 13.04.2010Коментари ()899
© Impact Press Group
Кметът на община Варна Кирил Йорданов се срещна с представители на ВМРО и сдружение Граждани за национален отпор срещу монополистите и контрол на администрацията (ГНОМКА), които организираха по-рано днес протест срещу Е.ОН пред сградата на електроразпределителното дружество на ул. Девня 2. Зам.-председателят на ВМРО Костадин Костадинов запозна градоначалника с мотивите за протеста, които бяха описани и в писмо от ВМРО до него.

Кирил Йорданов заяви, че както и гражданите, община Варна също има проблеми, свързани с надписването на сметките за ток, с качеството на услугата и с честите аварии. Той допълни, че преди заплащането на сметките всички електромери се проверяват по отделно от служители на общината, като се търсят и варианти за връщане на съществувалата преди години система за контрол над отчитането на сметките. Йорданов добави още, че се проверяват и правните възможности общината да използва услугите на други фирми за доставка на ток, газ и вода, като по този начин, в условията на конкурентна среда, общината да получи по-ниски цени.

Градоначалникът каза още, че на работна среща с представители на Е.ОН е станало ясно, че са намалени аварийните екипи на дружеството. Той подчерта, че аварийните екипи би трябвало да бъдат повече и с по-големи възможности. Йорданов добави, че на следващата работна среща с представители на електроразпределителното дружество, ще им представи изложеното в писмото на ВМРО, защото исканията на гражданите трябва да бъдат чути.

Източник: Агенция "Фокус"




Още по темата: общо новини по темата: 29
02.08.2010 »
07.06.2010 »
07.06.2010 »
14.05.2010 »
27.04.2010 »
14.04.2010 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Kmetut-Obshtinata-sushto-ima-problemi-s-nadpisvani-smetki-za-tok-155922
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.