Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Младите социалисти изпращат младежи на абитуриентски бал
Автор: Екип Varna24.bg 13:43 / 18.04.2010Коментари ()765
За шеста поредна година младежката организация на БСП ще направи възможен абитуриентския бал за младежи и девойки в неравностойно положение. Традиционният Благотворителен Фестивал на модата и красотата се провежда под егидата на председателя на ГС на БСП Борислав Гуцанов. Още по-бляскав и вълнуващ ще бъде той сега, обещаха от Младежкото обединение на БСП в морската столица. Благотворителното събитие има за цел да осигури официални тоалети, бижута и аксесоари на бъдещите абитуриенти. Освен балните рокли и костюми младите хора ще могат да разчитат и на опитни фризьори и гримьори, които ще се погрижат за перфектната им визия в празничната вечер.

"През годините тази инициатива се превърна в наша запазена марка, а в условия на криза и несигурност като настоящите се оказа особено полезна и навременна помощ за децата и техните семейства", коментираха от ръководството на МО на БСП-Варна. Независимо от тежката икономическа ситуация, младите социалисти и тази година ще помогнат на 82-ма бъдещи абитуриенти да посрещнат своя бал. Част от тях са възпитаници на училището за незрящи "Проф. Д-р Иван Шишманов", СУПЦ "Анастасия Железкова" и Дом "Княгиня Надежда". Другите младежи в затруднено социално положение са от варненски училища.

Благотворителният моден спектакъл е насрочен за 22 април 2010 г. в хотел „Димят".Събитието ще изненада гостите с танцов етюд, пресъздаващ приказката за Пепеляшка. Съставът на Нина Козина ще очарова бъдещите абитуриенти с танци от изминалите епохи.

От Младежкото обединение припомнят, че в рамките на третото издание на благотворителния фестивал трима варненски отличници получиха покана от евродепутата Кристиян Вигенин да видят на място как работи Европейският парламент, а четвъртото издание подкрепи с парична стипендия четирима абитуриенти с изявени творчески таланти.

Младите социалисти са спечелили за каузата варненски фирми, които осигуриха на бъдещите абитуриенти в неравностойно положение официални тоалети, аксесоари и бижута за бала.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Mladite-socialisti-izprashtat-mladezhi-na-abiturientski-bal-156990
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.