Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пак плашат бизнесдама с фалшива бомба
Автор: Екип Varna24.bg 10:04 / 20.04.2010Коментари ()1462
© Varna24.bg
Бизнесдама стана обект на заплаха с фалшива бомба 2 пъти за последния месец. Собственичката на компанията за строителен надзор „Мартини - М" Радослава Димитрова отново се натъкнала на специфично направен пакет, който бил оставен пред вратата й. „Бомбената заплаха" станала около 20,40 ч. в събота, разказа Димитрова.

„Този път беше поставен сак, в който имаше пакети и писмо. В него пишеше: „у себе си имаш нещо, което не твое и ако не го върнеш до 10 дни ще стане лошо". Това не е първата или втората заплаха срещу мен в последните 6 месеца", разказа Димитрова. Въпреки поредния „атентат" срещу нея, тя заяви, че не няма да се огъне пред заплахите.

От полицията обясниха, че по случая вече е подадена жалба и е образувано досъдебно производство. То най-вероятно ще бъде прикрепено към първото. По данни на разследващите в намерените пакети имало компоненти, имитиращи самоделно взривно устройство. На място пристигнали специалисти, които „обезвредили" съмнителния багаж.

Преди 10-ина дни Димитрова пак откри пред входната врата на офиса си на ул. „Гоце Делчев" 38 пакет, наподобяващ самоделно взривно устройство. На него имало залепени часовник и мобилен телефон. Димитрова обясни, че е обект на заплахи заради бизнеса си. „Чрез заплахите се цели да ме принудят да извърша документна измама във връзка със съдебен спор между възложител и строител на обект", заяви Димитрова. Тя добави, че знае кой стои зад заплахите и ще се опита да го докаже.

Източник: в. "Позвънете новини"



Още по темата: общо новини по темата: 1
09.04.2010 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Pak-plashat-biznesdama-s-falshiva-bomba-157391
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.