Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Глобиха хазяин, бутнал на релсите на гарата конкурент
Автор: Екип Varna24.bg 14:42 / 20.04.2010Коментари ()775
© Varna24.bg
По внесено от прокуратурата постановление, Районният съд във Варна освободи от наказателна отговорност 45-годишния Здравко Георгиев като му наложи административно наказание - глоба. Той бе признат за виновен, че на 24 август миналата година причинил по непредпазливост средна телесна повреда на друг мъж.

Георгиев работел в квартирно бюро на варненската ЖП-гара и търсел наематели, основно от пристигащите влакове. На въпросната дата пострадалият мъж посрещал майка си на перона на гарата, като същевременно решил да предложи на група студенти за квартира апартамента си. Действията му подразнили подсъдимия Георгиев и той започнал да го изблъсква от перона, при което потърпевшият залитнал и паднал на релсите. В резултат на падането мъжът получил пълна загуба на съзнание и бил временно хоспитализиран.

45-годишният Здравко Георгиев е неосъждан и неосвобождаван досега от наказателна отговорност, поради което съдът му наложи глоба в размер на 500 лева. В негова тежест са и сторените по делото разноски.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Globiha-hazyain-butnal-na-relsite-na-garata-konkurent-157539
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.