Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненско семейство има нужда от помощ
Автор: Екип Varna24.bg 10:59 / 01.03.2023Коментари ()10005
©
Бойчо и Ана, са родители на 5 деца. 4 от тях са взети от държавата, тъй като семейството не разполага с необходимите условия за отглеждането им. Най-малкото от децата все още е у дома.

Преди време поради липсва на средства, банка взема жилището, в което е живеело семейството. Налага се да се преместят в наследствен апартамент, който се нуждае от ремонт. Бащата Бойчо е шофьор на самосвал, а заплатата му е единствен доход за 7-членното семейство. Ана, не работи, тя се грижи сама за всички 5 деца.

В момента, 4 от децата са иззети от държавата, а за да бъдат върнати у дома, Ана и Бойчо трябва да ремонтират дома си. Имат време до 17 март, когато е следващото дело. Със защитата им се е заел, варненският адвокат Петър Николов.

В момента семейството се нуждае от спешни средства за ремонт и временен дом, където да живее.

От личния си профил във Фейсбук, адв. Николов написа: Домът е важно условие, за да постигнем пълна победа. Ако някой във Варна може да ни предложи подходящ имот за наем временно, докато трае ремонта или безвъзмездно ще съм благодарен, защото нямаме никакво време за търсене.

Апелът е публикуван на профила на адвокат Николов: https://www.facebook.com/profile.php?id=727595292


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnensko-semeistvo-ima-nuzhda-ot-pomosht-1584221
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.