Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Детска танцова група изнася юбилеен концерт днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:25 / 25.04.2010Коментари ()1047
© Varna24.bg
Пет годишното юбилейно издание на празничен концерт "Детски лудории" - 2010г. организиран от Община Варна - Дирекция "Образование" и Дружество "Хатор" ще се проведе днес от 14.00 часа в Драматичен театър "Стоян Бъчваров" на основна сцена.

Ще участват деца от подготвителните групи на тринадесет детски градини посещаващи курсовете по забавни и български народни танци организирани от дружество ''Хатор'' за учебната 2009/ 2010г.

Дружество "Хатор" работи съвместно с тринадесет общински детски заведения в гр. Варна. От създаването си през 2005г. извършва допълнителна образователна дейност, като организира курсове по английски език, забавни танци, български народни танци, изобразително и приложно изкуство с деца от общински заведения. Ежегодно с Община Варна - Дирекция ''Образование'' представят танцовата феерия ''Детски лудории''. Пет години на сцената на Драматичен театър ''Стоян Бъчваров'' блестят и ни впечатляват с уменията си малките танцьори от школите към дружество ''Хатор'', които получават подарък за участието си. Всяко детско заведение е отличено с грамота за участие и статуетка.

На този концерт се представя и Танцова формация "Хатор", която е създадена със създаването на дружеството. Целта на танцовата формация е да не се прекъсва връзката с танца след детската градина, а да се продължи обогатяването на знания и в по - голямата възрастова група. Танцовата формация има завоювани второ и трето място на III Международен танцов конкурс "Танцуваща река"- гр. Русе.



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Detska-tancova-grupa-iznasya-yubileen-koncert-dnes-158621
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.