Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Курортите по Северното Черноморие са били пълни с туристи през почивните дни
Автор: Екип Varna24.bg 10:36 / 03.05.2010Коментари ()697
© Varna24.bg
Курортите по Северното Черноморие са били пълни с туристи през почивните дни. Това заяви Димитър Димитров председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация - Североизточен регион. По негови думи хотелите по първа линия са били пълни с хора. Освен многото румънци тази година се наблюдава и увеличение на българите, които са избрали българското Черноморие за почивка. Димитров коментира, че определено през трите почивни дни в региона е имало над 5000 посетители, но данните все още не са готови.

"След около 2-3 дни ще имаме по точна представа за точния брой на гостите по Черноморието", коментира още специалистът. Той уточни, че случаите с откраднатите румънски автомобили на посетителите действително е удар за туризма, но за сега се изчаква полицията да приключи с разследванията си и тогава представителите на туризма ще излязат със становище по случая. „Нещата може да не са такива, каквито изглеждат, но ще изчакваме да видим, какво ще разкрие полицията", коментира Димитров.

Източник: Агенция "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Kurortite-po-Severnoto-Chernomorie-sa-bili-pulni-s-turisti-prez-pochivnite-dni-160419
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.