Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Преизбраха варненското ръководство на ГЕРБ
Автор: Екип Varna24.bg 10:18 / 04.05.2010Коментари ()979
©
Преизбраха председателите на районни и общински организации на ГЕРБ във Варна и областта. Това е резултатът от приключващите вече вътрешнопартийни избори в ГЕРБ. Навсякъде в областта са сформирани и управителни съвети, които ще регулират ръководствата на различните структури на партията по места. В тях влизат между 5 и 9 души в зависимост от големината на районната организация. Това съобщи  областният шеф и депутат от управляващата партия Павел Димитров. Управителните съвети, освен че ще служат като коректив на местния партиен ръководител, но и ще разглеждат и гласуват решенията, свързани с работата на съответната структура на ГЕРБ.

До средата на май трябва да приключат вътрешнопартийните избори в цялата страна. След това Изпълнителната комисия трябва окончателно да одобри всички кандидати за шефски постове в ГЕРБ.

Най-късно на 19 май ще бъде свикана първата редовна сесия на Общинския съвет в града, след като за председател на местния парламент бе избран Николай Апостолов от ГЕРБ. Протоколът от извънредното заседание трябва вече да е пристигнал при областния управител на Варна, който пък от своя страна трябва да го върне до дни обратно в съвета. В момента има натрупани за разглеждане значителен обем докладни записки, които не търпят отлагане. Сред тях са и тазгодишните номинации за Награда „Варна", които традиционно се връчват по повод Деня на славянската писменост и култура 24 май.

Източник: в. "Позвънете новини"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Preizbraha-varnenskoto-rukovodstvo-na-GERB-160673
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.