Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шофьор на камион загина при тежка катастрофа на "Хемус"
Автор: Екип Varna24.bg 09:28 / 07.05.2010Коментари ()886
© Varna24.bg
42-годишен шофьор на камион загина при тежка катастрофа на автомагистрала "Хемус" малко преди полунощ на 5-ти май. Тежкото возило е паднало от 60-метров мост и водачът не е имал шанс да оцелее.

Жълти лампи цяла нощ предупреждаваха шофьорите по магистралата за инцидента до село Елешница. Там, докато два камиона се теглят с твърда връзка, разрешена от закона, теглещата кола прави рязък завой, къса мантинелата и полита в пропастта.

Шофьорът на втория камион беше в шок от случилото се. Полицаите нарекоха късмет факта, че връзката се е скъсала и неговата машина не е повлечена от моста.

"Чу се силен гръм, излезнах, обърнах внимание. Кучетта се разлаяха и погледнах - пожар голям беше. Разбрах, че се е хвърлил камион", разказва очевидец.

Падналият камион избухва в пламъци. За шофьора му шанс за оцеляване няма. Няколко часа по-късно вече на светло можеше да се види реално каква трагедия е станало тук под моста. И какво е останало от падналия камион.

Останала е само купчина изгоряла ламарина. Разследващите направиха втори оглед на светло и тепърва ще се изяснява причината за трагедията. Версиите са много от спукана гума, през висока скорост до заспал шофьор. Коя е истинската, ще кажат експертизите.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Shofyor-na-kamion-zagina-pri-tezhka-katastrofa-na-Hemus-161338
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.