Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
С демонстрaция на карвинг техники продължава III-ят Майски фестивал на цветята
Автор: Екип Varna24.bg 13:53 / 07.05.2010Коментари ()813
С демонстрация на карвинг техники в областта на кулинарното и барманското изкуство продължава III-ят Майски фестивал на цветята. Началото на програмата бе 11 часа в хотел „Азалия" в КК „Св. Св. Константин и Елена". След карвинг демонстрацията бе представено ревю на паркинг „Черноморец" в комплекса. В модното дефиле ще са включени тоалети на студенти от специалност „Мода, стайлинг и реклама" при Варненски свободен университет „Черноризец Храбър".

III-ят Майски фестивал на цветята ще продължи до 9 май. Събитието се провежда в КК „Св. Св. Константин и Елена". Фестивалът си поставя амбициозната задача да популяризира българския опит в производството на цветя и декоративна растителност, озеленяване, проектиране и дизайн на паркове и градини. Участници в изложението са едни от най-добрите български производители на цветя и посадъчен материал, както и на градински мебели и аксесоари.

Форумът има за цел да установи и поддържа делови контакти с представители на отделните сектори, посредством които всеки от участващите в него може да реализира своите идеи и бизнес контакти. А също така да даде възможност на всички любители на природата и цветната феерия да обогатят своите градини.

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/interesno/S-demonstraciya-na-karving-tehniki-produlzhava-III-yat-Maiski-festival-na-cvetyata-161402
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.