Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Редица промоции в театър Българан
Автор: Екип Varna24.bg 16:16 / 11.05.2010Коментари ()900
©
След поредния фурор, Камен Донев отново ще гастролира във Варна на 8 юни. В посочения период, имате възможност за избор за следните промоции: да закупите два билета на цената на един, или да закупите един билет с който ще получите и един безплатен за комедията „Клюки от ада", която ще се играе на 29 и 30 май.

Втория промо пакет ви дава възможността да закупите един билет за двама за премиерата на "Дребни брачни престъпления" на 28 май, с участието на Нона Йотова и Иван Радоев. Към този билет ще получите втори безплатен билет за двама, за комедията "Прелестите на изневярата", с участието на звездите от "Шоуто на канала" - Ани Михайлова, Стефан Щерев - Чечо и Николета Малчева.

Третия промо пакет ви дава възможността да закупите един билет за двама за комедия по избор с участието на Стоянка Мутафова - 17 май „Безумната лейди Джули", 18 май „Госпожа стихийно бедствие", 19 май „Палавите вдовици". Към този билет ще получите втори безплатен билет за двама, за гастрола на Сатиричния театър на 17 юни с комедията „Натрапникът".

Последната промоция е днес и утре /11 и 12 май/. С всеки закупен билет за шоуто на Кръстю Лафазанов и Елена Начева „Интимни беседи по онзи въпрос", което ще се играе на 12 май от 20.00 часа, ще получите втори безплатен билет за премиерата на „Дух в къщи" /22 юни/.

Цялата програма на театър Българан можете да видите в Справочника на Varna24.bg.



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Redica-promocii-v-teatur-Bulgaran-162278
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.