Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Министър Симеон Дянков посети НАП Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:06 / 21.05.2010Коментари ()1683
© Varna24.bg
Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков проведе вчера работна среща с ръководния състав на Териториалната дирекция на Националната агенция за приходите във Варна. На срещата присъстваха и директорите на офиси в Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен.

Ръководството запозна министъра с работния процес в приходната администрация във Варна и с постигнатите резултати по изпълнението на плана, както и с конкретните мерки, предприети за повишаване събираемостта на приходите за държавния бюджет.

Бяха направени предложения от ръководството на териториалната дирекция за промени на текстове от ДОПК и от Търговския закон, които ще доведат до предотвратяване на данъчни измами и ограничаване на сивия сектор в икономиката на страната.

Вицепремиерът възнамерява да посети всички териториални дирекции на НАП и да проведе срещи с ръководния им състав.

Целта на работните посещения на министър Дянков е да се запознае отблизо с работата на приходните администрации по места след тяхното преструктуриране и вливането на Агенцията за държавни вземания към структурата на НАП, а също така и да отчете тенденциите в събираемостта на приходите и изпълнението на плана по региони.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/varna/Ministur-Simeon-Dyankov-poseti-NAP-Varna-164601
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.