Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Семинар по проект за интеркултурна комуникация ще се проведе утре
Автор: Екип Varna24.bg 09:02 / 26.05.2010Коментари ()567
На 27-ми Май 2010 от 10.00 ч. в град Варна, Хотел Капитол, ул. „Петко Каравелов", № 40 ще се проведе заключителен семинар по проект „CommuniNations - тренинг система за интеркултурна комуникация", изпълняван в рамките на Програма „Учене през целия живот", Секторна програма Грюндвиг - Партньорства за познание. Партньори по проекта са Авангард Персонал Консултинг ООД - България, Австрийска мрежа за бизнес етика - Австрия, Пусвалд & Партньори ООД - Полша.

В събитието ще вземат участие треньори и експерти в областта на човешките ресурси от България, Австрия и Полша. В програмата са включени демонстрация на резултатите от проекта в т.ч. различни обучителни техники, упражнения и специално създадена Интернет платформа. Специалистите от трите страни ще дискутират добри практики за обучения на хора, работещи в междукултурна среда.

По време на семинара ще бъде представен и метода за обучение Structogram, за който организаторът на събитието - «Авангард Персонал Консултинг» ООД притежава изключителни права за разпространение в България. Structogram е полезен за бърз анализ на силните страни и възможностите на хората, за определяне на най-добрия начин за комуникация в работните екипи, както и за общуване с различните видове клиенти, за оптимизиране на взаимоотношенията с партньори, доставчици и др.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Seminar-po-proekt-za-interkulturna-komunikaciya-shte-se-provede-utre-165550
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.